zondag 11 juli 2010

Ondertussen zijn we al in New Orleans..
De zoo ging niet door, maar we zijn naar de film geweest en kunstgalerijen bezocht.

Maandag hebben we Bandelier (Cliffdwellings) bezocht en gaan eten met Elena haar familie.

Daarna zijn we naar Carlsbad gereden met een tussenstop in Roswell waar we een alien-museum bezocht hebben (onzin volgend mij). In Carlsbad hebben we een reusachtige grot bezocht en 's avonds in het hotel gezwommen.

Woensdag hebben we San Antonio bezocht met de beroemde Riverwalk. Heel mooi en gezellig met de resaurants en winkeltjes en de bootjes. Weeral mexicaans gegeten.

Donderdag voor de rit naar New Orleans bezochten we de Alamo (gebouw van tijdens de Texaanse revolutie). 's Avonds lekkere lasagna (ik was blij met eens wat afwisseling).

De volgende ochtend maken we een boottocht waar we alligators van heel dichtbij zagen. Heel mooi maar warm. 's Avonds eerst gezwommen in het hotel en daarna rondgewandeld op Bourbon Street.

Gisteren ook gewoon wat rondgehangen in New Orleans en Bourbon Street. 's Avonds zijn we naar Preservation Hall geweest, een authentiek plaatsje waar jazz gespeeld werd. Geweldig!

Op dit moment zijn we de finale van de wereldbeker aan het kijken en vanavond rijden we door richting Florida.

1 opmerking:

  1. Derde poging om een reactie te plaatsen. Bij het plaatsen verdwijnt mijn boodschap in het internet ergens.

    Prachtige foto’s. Geniet maar van elk moment want dit is een ervaring voor je hele leven.

    We zijn stikjaloers, dan is Italiƫ maar gewoontjes. Hoewel we leuke dingen gedaan en gezien hebben.

    Was het niet akelig daar bij die alligators??

    Het Roswell incident is een mijlpaal in de UFO geschiedenis. We hebben er zelfs nog een boek over. Je moet het maar eens lezen als je terug bent.

    Nog heel veel plezier en je belt maar op de thuistelefoon als je telefoon terug werkt. Het was fijn om even te chatten. Ik zal dan wel met Jeroen bellen in verband met het weekend aan zee.

    BeantwoordenVerwijderen